Top

Materiaal en onderhoud

Materiaal en onderhoud

De Pallets zijn gemaakt van onbehandeld vuren hout. De oorspronkelijk bestemming van de pallet is voor de verpakkingsindustrie als onderlegger voor producten vervoer.  De maatvoering en het bovendek kunnen minieme afwijkingen vertonen. Het dek van de PuP pallet is gesloten. De aard van het materiaal is ruig. Dit betekent dat wij geen 100% splinter vrij garantie kunnen geven. Als natuurproduct kan hout miniem kromtrekken en scheurtjes vertonen onder invloed van de weersomstandigheden. Dat is normaal en het hoort bij een natuurproduct. Het geeft uw pallet zelfs die natuurlijke ‘look’. 
Voor binnen gebruik is het aan te bevelen de pallet te schuren en de pallet even goed met een borstel af te nemen. Wij bevelen bij kantoor gebruik van de pallet de afdeklaag van pvc te gebruiken of de afdek bureauleggers aan, allen bij Pop up Pallets te bestellen. 
Bij buiten gebruik raden wij u aan een uv werende beits of lak te gebruiken. Dit geeft een extra beschermlaag. Voor een optimale bescherming raden we u aan deze behandeling vaker te herhalen.