Top

De 5 van PuP

 


1.     degelijkheid

 

De pallet is geheel gemaakt van massief Scandinavisch vuren. Elke plank zit met 6 speciale spijkers vast op drie stevige balken van 10 cm. De pallet is gemaakt van droog hout en is geschikt voor het interieur en (na behandeling) buiten in de tuin.

2.     doe het zelf (DIY) / open bouwsysteem  (open source)

 

Bouwen met Pop up pallets is simpel, leuk en inspirerend.  Met  behulp van bouwtekeningen, instructievideo’s en  social media helpen we iedereen op weg.

De ontwerpen die we maken met Pop up Pallet delen we met iedereendoor ze te publiceren op de warehouse van Sketch –up. Je kunt onze ontwerpen gratis downloaden, veranderen en ook weer delen. Wij zijn ook nieuwsgierig naar jouw ontwerp!

3.     duurzaamheid

 

De pallet is gemaakt van FSC vuren en wordt geproduceerd in Nederland. De pallet is geschikt voor een 100-tal toepassingen. Van boomhut tot vergadertafel. Een Pop up Pallet kent vele gedaantes en gaat  een levenlang mee. Even geen bestemming voor de pallets; opslag is zeer eenvoudig. 

 

4.     PuP is 3 x fair
 

Fair product:

Pallet is degelijk gebouwd uit  blank europees  vuren hout (FSC), droog en gebruiksklaar. Gemaakt in Nederland.

Fair use:

Pallet is gemaakt van mooi blank vuren hout, is goed te bewerken en te behandelen. Door zijn maatvoering is de pallet op zeer veel manieren bruikbaar en makkelijk te tillen. De pallet is sterk en eindeloos herbruikbaar.

Fair Produce:
in onze werkplaats bieden we kansen aan mensen met afstond tot de arbeidsmarkt.

 

5.    splintergarantie

 

De PuP Pallet is gemaakt van ruw en nieuw hout. Een pallet is gemaakt voor transport van goederen. Het is daarom goed mogelijk dat elke pallet een beetje anders is. Dat maakt een palletmeubel juist zo interessant.

Dat betekent wel dat je gegarandeerd te maken krijgt met splinters.

Bij intensief gebruik van een  pallet, bijvoorbeeld als bureauplek, raden wij aan goed de schuurmachine te gebruiken.